Ingredienser
- 650 g. kalkunbryst
- 150 g. grøn oliven (uden sten)
- Olivenolie
- Hvidløg
- 2 dl. hvidvin
- 1 dåse hakkede tomater
- Muskatnød
- Sukker
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 2 fed hvidløg i fine stykker.
- Tag en gryde og tilsæt 3 spsk. olivenolie. Brun hele kalkunstykket i gryden.
- Tilsæt finthakket hvidløg, 2 dl. hvidvin, 1 dåse hakkede tomater samt ¼ tsk. muskatnød, 1 tsk. sukker, salt og peber.
- Lad indholdet i gryden småkoge i 40-45 minutter.
- Tilsæt efter de 40-45 minutter oliven og lade dem blive gennemvarme.
- Tag kalkunkødet op og skær kødet i skiver før servering.
- Servér i dyb tallerken og gæld lidt af suppen fra gryden over kødet.
Tip: kan serveres med pasta eller ris som tilbehør. Kylling kan bruges i stedet for kalkun.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-