Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKalkun med oliven - opskrift - Madkogebogen
Kalkun med oliven opskrift
Kalkun med oliven opskrift
Kalkun med oliven opskrift
Kalkun med oliven opskrift

Kalkun med oliven - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 650 g. kalkunbryst
- 150 g. grøn oliven (uden sten)
- Olivenolie
- Hvidløg
- 2 dl. hvidvin
- 1 dåse hakkede tomater
- Muskatnød
- Sukker
- Salt og peber


Sådan gør du
- Hak 2 fed hvidløg i fine stykker.
- Tag en gryde og tilsæt 3 spsk. olivenolie. Brun hele kalkunstykket i gryden.
- Tilsæt finthakket hvidløg, 2 dl. hvidvin, 1 dåse hakkede tomater samt ¼ tsk. muskatnød, 1 tsk. sukker, salt og peber.
- Lad indholdet i gryden småkoge i 40-45 minutter.
- Tilsæt efter de 40-45 minutter oliven og lade dem blive gennemvarme.
- Tag kalkunkødet op og skær kødet i skiver før servering.
- Servér i dyb tallerken og gæld lidt af suppen fra gryden over kødet.

Tip: kan serveres med pasta eller ris som tilbehør. Kylling kan bruges i stedet for kalkun.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier