Ingredienser
- 500 g. hakket lammekød (okse kan bruges)
- Løg
- Hvidløg
- 1 bundt bladpersille
- 1 æg
- Hvedemel
- Tomatpure
- Spidskommen
- Kanel
- Tørret chilipulver
- Salt og peber
- Olivenolie
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg meget fint.
- Hak persille fint.
- Læg det hakkede lammekød i en skål og tilsæt de hakkede løg, hvidløg, hakket persille, 1 æg, 3 spsk. hvedemel, 1 tsk. tomatpuré, ½ tsk. spidskommen, ½ tsk. kanel, ¼ tsk. chilipulver, salt og peber. Bland alle ingredienserne ind i kødet.
- Form små runde kødboller - cirka 20-24 i alt.
- Steg kødbollerne på panden i olivenolie indtil de er gennemstegt.
Tip: Server med græsk salat og brød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-