Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGrøntsagssuppe - opskrift - Madkogebogen
Grøntsagssuppe opskrift
Grøntsagssuppe opskrift
Grøntsagssuppe opskrift
Grøntsagssuppe opskrift

Grøntsagssuppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 kartofler
- 2 løg
- 3 gulerødder
- Grønkål
- 3 stilke selleri
- ½ dåse flåede tomater
- Olivenolie
- Muskat
- Spidskommen
- Persille
- Salt og peber


Sådan gør du
- Hak 2 løg groft.
- Skær 3 gulerødder og 3 stilke selleri i skiver, og skær ¼ af et grønkålshoved ud i grove stykker. Skær også 4 kartoflerne ud i mindre stykker; 7-8 stykker fra hver.
- Blend ½ dåse flåede tomater eller hak dem meget fint.
- Kom en smule olivenolie i en gryde og steg løgene i 3-4 minutter.
- Tilsæt nu kålen i gryden og lad det koge i 3-4 minutter yderligere under omrøring.
- Tilsæt gulrødder, selleri, og tomater. Dernæst 2 liter vand samt kartoflerne, 1 knsp. muskat, ½ tsk. spidskommen og ½ dl. olivenolie.
- Kog suppen op, og lad dem derefter småkoge i 40-45 minutter. Krydr med salt og peber.
- Servér med en smule hakket persille ovenpå suppen.

Tip: Spises ofte med brød eller oliven, men kan også serveres som en forret.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier