Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAspargessuppe - opskrift - Madkogebogen
Aspargessuppe opskrift
Aspargessuppe opskrift
Aspargessuppe opskrift
Aspargessuppe opskrift

Aspargessuppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ½ kg. asparges
- 3 grøntsagsbouillon-terninger
- 20 g. smør
- 25 g. mel
- 2 æggeblommer
- Persille
- Salt

Sådan gør du
- Skær toppen af asparges-stængerne og læg dem til side for nu.
- Skær resten af aspargesstængerne i stykker på cirka 2 centimeter.
- Tag en gryde og kog aspargesstykkerne sammen med 1 ½ liter vand og 3 grøntsagsbouillon-terninger.
- Tag en lille skål og bland 20 g. smør og 25. mel til en ”bolle”, og pisk den herefter ned i suppen i gryden under kogning i cirka 5 minutter. Tag suppen af varmen.
- Isoler 2 æggeblommer fra æggehviden i et glas. Smid æggehviden ud. Tilsæt en smule salt i glasset med æggeblommerne, og rør dem flydende.
- Tænd for varmen til gryden igen. Tilsæt nu æggeblommeblandingen i suppen og rør konstant rundt indtil suppen næsten koger.
- Tag gryden af varmen før den koger, og servér i en dyb tallerken med aspargestoppene og lidt persilleblade.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier