Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAspargessuppe - opskrift - Madkogebogen
Aspargessuppe opskrift
Aspargessuppe opskrift
Aspargessuppe opskrift
Aspargessuppe opskrift

Aspargessuppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ½ kg. asparges
- 3 grøntsagsbouillon-terninger
- 20 g. smør
- 25 g. mel
- 2 æggeblommer
- Persille
- Salt

Sådan gør du
- Skær toppen af asparges-stængerne og læg dem til side for nu.
- Skær resten af aspargesstængerne i stykker på cirka 2 centimeter.
- Tag en gryde og kog aspargesstykkerne sammen med 1 ½ liter vand og 3 grøntsagsbouillon-terninger.
- Tag en lille skål og bland 20 g. smør og 25. mel til en ”bolle”, og pisk den herefter ned i suppen i gryden under kogning i cirka 5 minutter. Tag suppen af varmen.
- Isoler 2 æggeblommer fra æggehviden i et glas. Smid æggehviden ud. Tilsæt en smule salt i glasset med æggeblommerne, og rør dem flydende.
- Tænd for varmen til gryden igen. Tilsæt nu æggeblommeblandingen i suppen og rør konstant rundt indtil suppen næsten koger.
- Tag gryden af varmen før den koger, og servér i en dyb tallerken med aspargestoppene og lidt persilleblade.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier