Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGræskarsuppe - opskrift - Madkogebogen
Græskarsuppe opskrift
Græskarsuppe opskrift
Græskarsuppe opskrift
Græskarsuppe opskrift

Græskarsuppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. græskar
- 50 g. smør
- 1 løg
- Hvidløg
- Hønsebouillon
- 5 dl. mælk
- Muskatnød
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak 1 løg og 1 fed hvidløg.
- Tag en gryde og smelt 50 g. smør. Tilsæt løggene og svits i 4-5 minutter.
- Skær græskarkød i små terninger og tilsæt dem i gryden. Tilsæt også 1 liter vand og 2 blokke hønsebouillon. Kog i 15 minutter eller indtil græskarstykkerne er møre.
- Tag gryden af varmen og blend suppen, så græskarstykkerne ikke længere er i terninger.
- Hæld suppen tilbage i gryden og start varmepladen igen. Tilsæt 5 dl. mælk, ½ tsk. muskat, lidt olivenolie samt salt og peber.
- Kog suppen op.
- Servér.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier