Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpaghetti med kødboller - opskrift - Madkogebogen
Spaghetti med kødboller opskrift
Spaghetti med kødboller opskrift
Spaghetti med kødboller opskrift
Spaghetti med kødboller opskrift

Spaghetti med kødboller - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 400 g. spaghetti
- 250 g. hakket oksekød
- 2 skiver franskbrød (uden skorpe)
- ½ dl. letmælk
- 1 æg
- 1 spsk. hakket persille
- 1 dl. revet parmesan
- 3 spsk. olivenolie
- 1 hakket løg
Tomatsauce:
- 1 ds. flåede tomater
- 2 spsk. tomat puré
- 1 lille aubergine
- salt og peber



Sådan gør du
- Læg fransbrødene i mælken til de er helt bløde.
- Rør det derefter sammen med det hakkede kød og ægget.
- Form valnøddestore boller af farsen.
- Svits løgene på en pande med olie.
- Læg kødbollerne på panden, og vend dem til de er helt gennemstegte.
- Tag kødbollerne af panden.
- Hæld ingredienserne til tomatsaucen på panden, og lad det koge op.
- Kog pastaen al dente, og hæld vandet fra.
- Læg kødbollerne i tomatsaucen, og hæld den færdige blanding over spaghettien.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier