Ingredienser
- 400 g. spaghetti
- 250 g. hakket oksekød
- 2 skiver franskbrød (uden skorpe)
- ½ dl. letmælk
- 1 æg
- 1 spsk. hakket persille
- 1 dl. revet parmesan
- 3 spsk. olivenolie
- 1 hakket løg
Tomatsauce:
- 1 ds. flåede tomater
- 2 spsk. tomat puré
- 1 lille aubergine
- salt og peber
Sådan gør du
- Læg fransbrødene i mælken til de er helt bløde.
- Rør det derefter sammen med det hakkede kød og ægget.
- Form valnøddestore boller af farsen.
- Svits løgene på en pande med olie.
- Læg kødbollerne på panden, og vend dem til de er helt gennemstegte.
- Tag kødbollerne af panden.
- Hæld ingredienserne til tomatsaucen på panden, og lad det koge op.
- Kog pastaen al dente, og hæld vandet fra.
- Læg kødbollerne i tomatsaucen, og hæld den færdige blanding over spaghettien.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-