Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGrillede krabbeklør med frisk kokos og timian - opskrift - Madkogebogen
Grillede krabbekløer med frisk kokos og timian opskrift
Grillede krabbekløer med frisk kokos og timian opskrift
Grillede krabbekløer med frisk kokos og timian opskrift
Grillede krabbekløer med frisk kokos og timian opskrift

Grillede krabbeklør med frisk kokos og timian - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 800 g. krabbeklør
- 4 kokosnødder
- 1 bdt. frisk timian
- 2 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 1 bdt. ruccolasalat
- 250 g. chalotteløg
- 4 dl. rødvin
- 1 dl. sukker


Sådan gør du
- Kog chalotteløgene i rødvin med sukker i ca. 20 min. Når løgene er møre tages de op.
- Kog rødvinen indtil den karamelliserer, og vend de kogte løg i.
- Skyl krabbekløerne, og grill dem (evt. i en forvarmet ovn) i ca. 10 min.
- Flæk kokosnødderne, tag kødet ud og skær det i mindre stykker.
- Skyl ruccolasalaten, og bland den med hakket timian, småhakket hvidløg og hakket chili.
- De varme krabbekløer bankes let med en hammer så skallen flækkes, og anret dem på salaten.
- De lune løg lægges omkring, og retten serveres straks.

Tip: server evt. retten i en af de halverede kokosnødder.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier