Ingredienser
- 800 g. krabbeklør
- 4 kokosnødder
- 1 bdt. frisk timian
- 2 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 1 bdt. ruccolasalat
- 250 g. chalotteløg
- 4 dl. rødvin
- 1 dl. sukker
Sådan gør du
- Kog chalotteløgene i rødvin med sukker i ca. 20 min. Når løgene er møre tages de op.
- Kog rødvinen indtil den karamelliserer, og vend de kogte løg i.
- Skyl krabbekløerne, og grill dem (evt. i en forvarmet ovn) i ca. 10 min.
- Flæk kokosnødderne, tag kødet ud og skær det i mindre stykker.
- Skyl ruccolasalaten, og bland den med hakket timian, småhakket hvidløg og hakket chili.
- De varme krabbekløer bankes let med en hammer så skallen flækkes, og anret dem på salaten.
- De lune løg lægges omkring, og retten serveres straks.
Tip: server evt. retten i en af de halverede kokosnødder.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-