Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAustralske nøddeæbler - opskrift - Madkogebogen
Australske nøddeæbler opskrift
Australske nøddeæbler opskrift
Australske nøddeæbler opskrift
Australske nøddeæbler opskrift

Australske nøddeæbler - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 4 store æbler
- 100 g. valnødder
- 2 spsk. rosiner
- 5 spsk. lys sirup
- 1 spsk. rasp
- 1 spsk. frugtbrændevin
- pynt: cocktailbær og sukat


Sådan gør du
- Vask æblerne og skær kernehusene ud.
- Bland halvdelen af de hakkede valnødder med rosinerne, raspen, brændevinen og 2 spsk. af sirupen.
- Fyld æblerne ud med blandingen.
- De fyldte æbler bages ved 180 c. i en forvarmet ovn. æblerne skal blive møre - men de må ikke falde sammen.
- Lad æblerne afkøle.
- Hæld sirup i en kop og dyp æblerne halvt deri.
- Hak de sidste valnødder og vend æblerne i dem (så de hænger fast i siruppen).
- Pynt med cocktailbær og sukat.


Tip: smager dejligt med råcreme eller cremefraiche.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier