Ingredienser
- 4 laksefileter
- 250 g. champignon
- 3 løg
- 4 tsk. soya
- 40 g. smør
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær løgene i både og skær champignonerne i små stykker.
- Tænd ovnen på 250 c.
- Tag 4 stykker sølvpapir, og læg en laksefilet på hvert stykke. Krydr med salt og peber. Læg derefter champignons og løgbåde på. Til sidst hældes sojaen udover og der lægges en smørklat på toppen.
- Luk sølvpapiret sammen om laksefileterne, så laksen er helt dækket.
- Sættes i ovnen i ca. 25 min.
- Serveres straks. Brug det overskydende saft til hælde over laksefileterne på tallerkenen.
Tip: Spis sammen med hvidløgsbrød eller ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-