Ingredienser
- 1 stort bundt persille
- 3 store tomater
- 1 stort forårsløg
- 4 stilke pebermynte
- 1 spsk. fin bulgur
- saften fra 1 citron
- 4 spsk. olivenolie
- 2 tsk. salt
Sådan gør du
- Vask det meget finthakkede pebermynte og persille i en si, og lad det dryppe af.
- Hak tomater og forårsløg i meget fine små tern.
- Vend de hakkede ingredienser i en skål, og hæld citron og olie udover.
- Salt og bulgur drysses udover.
- Vend salaten en sidste gang.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-