Ingredienser
- 1 stort bundt persille
- 3 store tomater
- 1 stort forårsløg
- 4 stilke pebermynte
- 1 spsk. fin bulgur
- saften fra 1 citron
- 4 spsk. olivenolie
- 2 tsk. salt
Sådan gør du
- Vask det meget finthakkede pebermynte og persille i en si, og lad det dryppe af.
- Hak tomater og forårsløg i meget fine små tern.
- Vend de hakkede ingredienser i en skål, og hæld citron og olie udover.
- Salt og bulgur drysses udover.
- Vend salaten en sidste gang.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-