Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPasta med gorgonzola og parmaskinke - opskrift - Madkogebogen
Spaghetti med gorgonzola og parmaskinke
Spaghetti med gorgonzola og parmaskinke
Spaghetti med gorgonzola og parmaskinke
Spaghetti med gorgonzola og parmaskinke

Pasta med gorgonzola og parmaskinke - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 500 g. pasta
- 2 rødløg
- 100 g. soltørrede tomater i olie
- 100 g. gorgonzola
- 1 spsk. olivenolie
- 150 g. parmaskinke
- ¼ frisk chili
- 1 ½ dl. hønsebouillon
- 1 dl. piskefløde
- frisk persille


Sådan gør du
- Skær rødløgene i skiver, og de soltørrede tomater og gorgonzolaen i stykker.
- Svits løgene på en pande med olivenolien.
- Tilsæt parmaskinke, soltørrede tomater og chili. Lad det stege et par minutter.
- Tilsæt bouillonen og lad det koge op. Tilsæt derefter fløden.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra.
- Hæld fyldet over og rør gorgonzola og hakket persille i.

Tip: Server evt. med ruccolasalat vendt i olivenolie og citronsaft.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier