Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCitronfromage - opskrift - Madkogebogen
Citronfromage
Citronfromage
Citronfromage
Citronfromage

Citronfromage - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 6 pasteuriserede æggehvider
- 6 spsk. sukker
- 6 blade husblas
- 2 ½ økologiske citroner
- citronskal fra 1 ½ citroner
- 2 ½ dl. piskefløde
- 1 dl. piskefløde
- 1 ½ dl. piskefløde til pynt


Sådan gør du
- Pres citronerne og riv skallen på 1 ½ citron.
- Tag 4 skåle frem.
- Pisk æggehviderne stive i den første skål.
- I den anden skål piskes æggeblommer, sukker, revet citronskal og et par spiseskefulde citronsaft.
- I den tredje skål piskes 2 ½ dl. af piskefløden til flødeskum.
- Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. i den fjerde skål.
- Vandet knuges af, og varmes med resten af citronsaften i en gryde til bladene er smeltet.
- Når husblasen er svagt lunken vendes det i den anden skål (den med æggeblommerne) med en dejskraber.
- Vend derefter de piskede æggehvider i, og til sidst flødeskummen.
- Det hele hældes i portionsskåle eller en stor skål, og stilles på køl i nogle timer eller natten over.
- Inden servering piskes resten af piskefløden stiv, og sprøjtes på fromagen i et flot mønster.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier