Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOksekødsguf - opskrift - Madkogebogen
Oksekødsguf
Oksekødsguf
Oksekødsguf
Oksekødsguf

Oksekødsguf - opskrift

Til 3 personer

Ingredienser
- 500 g. oksekød
- 1 mornay sauce
- 1 ds. cocktailpølser
- 1 ds. tomatpure
- 3 fed hakkede hvidløg
- 1 hakket løg
- salt og peber
- fedtstof til stegning
- 1 tsk. paprika
- 1 pakke frisk pasta

Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg i en gryde.
- Tilsæt kødet og brun det godt.
- Kom paprika, sat og peber i og slut af med mornay sauce, cocktailpølser og tomatpure.
- Lad retten simre i 10 min. mens pastaen koges efter anvisningen på pakken.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier