Ingredienser
- 175 g. hvedemel
- 125 g. koldt margarine
- 3 spsk. koldt vand
- ½ tsk. salt
Æggemasse
- 3 æg
- ½ dl. mælk
- lidt ost
- fyld efter eget valg
Sådan gør du
- Smuldr margarinen ud over melet, og bland det godt sammen.
- Vandet røres i meget hurtigt.
- Saml dejen til en fast kugle.
- Sæt dejen på køl min. ½ time, max. 1-2 døgn.
- Rul dejen ud så den passer til tærteformen. Det kan være en fordel at rulle den ud på bagepapir, da den flade dej så er nemmere at få i formen.
- Fyldet (efter eget valg) kommes på, og den sammenpiskede æggemasse hældes over.
- Bages ved 175 c. i 25-30 min.
Tip: Kan bruges til tærtebund og er velegnet til nedfrysning.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-