Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFlæskesteg - opskrift - Madkogebogen
Flæskesteg
Flæskesteg
Flæskesteg
Flæskesteg

Flæskesteg - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser
- 1500 g. svinekam med svær
- 1,5 spsk. groft salt
- 2-3 laurbærblade


Sådan gør du
- Rids sværen helt ned til kødet (men undgå at skære i kødet) med ½ cm. mellemrum.
- Gnid omhyggeligt saltet ned mellem sværene.
- Stik laurbærbladene ned mellem sværene, eller æg dem under stegen.
- Læg stegen på en rist i en bradepande, så sværen ligger så lige som muligt.
- Hæld ½ l. Vand i bradepanden, og sæt stegen midt i en kold ovn.
- Tænd ovnen på 200 c. og lad stegen stå i ca. 1 ½ time.
- Er sværen stadig ikke sprød, skrues der op til 250 c. Hold dog øje med at sværen ikke bliver for mørk.
- Lad stegen hvile utildækket i ca. 20 min.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier