Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHindbærtærte - opskrift - Madkogebogen
Hindbærtærte
Hindbærtærte
Hindbærtærte
Hindbærtærte

Hindbærtærte - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
Dej
- 150 g. smør
- 100 g. sukker
- 225 g. hvedemel
- 1 æg

Fyld
- 120 g. marcipan
- 300 g. hindbær
- 50 g. makroner
- lidt sukker

- et sammenpisket æg til pensling


Sådan gør du
- Bland mel og smør godt sammen.
- Tilsæt sukker og ælt dejen godt.
- Når dejen er ensartet tilføjes ægget, der æltes godt ind i dejen.
- Hvis dejen er for klistret, kan der tilsættes mere mel.
- Stil dejen overdækket i køleskabet i min. 1 time.
- Rul 2/3 af dejen ud og læg den i en tærteform. (rul evt. dejen ud på et stykke bagepapir, så er den lettere at få over i formen uden den går i stykker).
- Riv marcipanen på et rivjern, og fordel den jævnt i formen sammen med de knuste makroner.
Til sidst lægges hindbær i formen. Drys evt. med lidt sukker ovenpå.
- Den sidste 1/3 af dejen rulles ud og skæres i strimler der lægges ovenpå dejen. Læg fx. 4 strimler på hvert led.
- Pensl strimlerne med sammenpisket æg.
- Tærten bages i ovnen ved 180 c. i ca. 20 min. Afkøles let inden servering.

Tip: Serveres med kold cremefraiche.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier