Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBrunsviger - opskrift - Madkogebogen
Brunsviger
Brunsviger
Brunsviger
Brunsviger

Brunsviger - opskrift

Til 24 personer

Ingredienser
- 500 g. hvedemel
- 50 g. sukker
- ½ tsk. salt
- 50 g. blødt smør
- 50 g. gær
- 3 dl. sødmælk

Kagecreme
- ½ brev maizena kagecreme
- 2 dl. sødmælk

Fyld
- 150 g. blødt smør
- 300 g. brun farin


Sådan gør du
- Lun mælken og rør gæren ud heri.
- Tilsæt salt, sukker, smør og hvedemel. Bland dejen grundigt til en ensartet masse. Dejen skal være lidt klistret. Drys en smule mel over dejen, og stil den til hævning i 30 min.
- Hæld de 2 dl. sødmælk over i en skål, tilsæt kagecreme pulveret og pisk i 2 min.
- Rør det bløde smør sammen med farinen, og vend kagecremen heri.
- Rul dejen ud, og læg den i en smurt bradepande (den store 35-40cm.).
- Hæld fyldet over kagen, og bag den ved 175 c. i ca. 25 min.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier