Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBrunsviger - opskrift - Madkogebogen
Brunsviger
Brunsviger
Brunsviger
Brunsviger

Brunsviger - opskrift

Til 24 personer

Ingredienser
- 500 g. hvedemel
- 50 g. sukker
- ½ tsk. salt
- 50 g. blødt smør
- 50 g. gær
- 3 dl. sødmælk

Kagecreme
- ½ brev maizena kagecreme
- 2 dl. sødmælk

Fyld
- 150 g. blødt smør
- 300 g. brun farin


Sådan gør du
- Lun mælken og rør gæren ud heri.
- Tilsæt salt, sukker, smør og hvedemel. Bland dejen grundigt til en ensartet masse. Dejen skal være lidt klistret. Drys en smule mel over dejen, og stil den til hævning i 30 min.
- Hæld de 2 dl. sødmælk over i en skål, tilsæt kagecreme pulveret og pisk i 2 min.
- Rør det bløde smør sammen med farinen, og vend kagecremen heri.
- Rul dejen ud, og læg den i en smurt bradepande (den store 35-40cm.).
- Hæld fyldet over kagen, og bag den ved 175 c. i ca. 25 min.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier