Ingredienser
- 200 g. fuldkornspasta
- 500 g. broccoli
- 1 finthakket hvidløg
- 1 stort nip safrantråde og 3 spsk. vand
- 2 spsk. olivenolie
- ½ spsk. friskpresset citron
- 1 håndfuld rosiner
- 3 spsk. pinjekerner
- 1 knivspids cayennepeber
- salt
Sådan gør du
- Lad safran udbløde i de 3 spsk. vand.
- Skær broccolien i små buketter/tern.
- Damp broccolien i nogle minutter i en gryde med låg i saltet vand i nogle minutter.
- Rist pinjekernerne på en pande til de er gyldne.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Vend pasta og broccoli forsigtigt med olie, citronsaft, safranvand, hvidløg, rosiner og krydderier. Pynt med pinjekernerne.
Tip: Retten kan både serveres kold eller varm.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-