Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMexicansk suppe med tortillachips - opskrift - Madkogebogen
Mexicansk suppe med tortillachips
Mexicansk suppe med tortillachips
Mexicansk suppe med tortillachips
Mexicansk suppe med tortillachips

Mexicansk suppe med tortillachips - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 2 store hakkede løg
- 4 fed presset hvidløg
- 2 spsk. jalapenos (fra glas)
- 1 spsk. chilipulver
- 1 dåse flåede/hakkede tomater
- 4 dl. hønsebouillon
- 1 tsk. spidskommen
- ½ tsk. salt
- 200 g. kyllingebryst
- 2 dl. majs
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- 2 spsk. friskpresset lime

Tilbehør: tortillachips


Sådan gør du
- Opvarm olien i en gryde og svits løg og hvidløg i ca. 2 min.
- Tilsæt jalapeno og chilipulver. Lad det stege i ca. 5 min.
- Tilsæt dåsetomater, bouillon, spidskommen og salt.
- Lad suppen koge op, og skru derefter ned for varmen. Lad suppen småkoge i 5 min.
- Skær kyllingebrystet i tern og tilsæt dem i suppen sammen med majs.
- Lad suppen småkoge til kødet er færdigt (ca. 3-5 min.).
- Inden servering røres limesaften i. Drys med koriander og server med tortillachips til.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier