Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRisengrød - opskrift - Madkogebogen
Risengrød
Risengrød
Risengrød
Risengrød

Risengrød - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 125 g. grødris (alternativt kan risottoris anvendes)
- 10 dl. sødmælk
- 1 knivspids salt

Sådan gør du
- Bring mælken i kog i en tykbundet gryde og tilsæt derefter risene.
- Lad grøden småkoge under låg i 50-60 min. til grøden er jævn. Husk at røre jævnligt.
- Smag til med salt.
- Server med sukker, kanel og smør.

Tip: Du kan alternativt, når risene har kogt i mælken 10 min., pakke gryden ind i et håndklæde og lægge den ind i soveværelset under dynen. Efter 1,5-2 timer skulle grøden gerne være færdig. Varm grøden igennem på komfuret inden servering.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier