Ingredienser
- 125 g. grødris (alternativt kan risottoris anvendes)
- 10 dl. sødmælk
- 1 knivspids salt
Sådan gør du
- Bring mælken i kog i en tykbundet gryde og tilsæt derefter risene.
- Lad grøden småkoge under låg i 50-60 min. til grøden er jævn. Husk at røre jævnligt.
- Smag til med salt.
- Server med sukker, kanel og smør.
Tip: Du kan alternativt, når risene har kogt i mælken 10 min., pakke gryden ind i et håndklæde og lægge den ind i soveværelset under dynen. Efter 1,5-2 timer skulle grøden gerne være færdig. Varm grøden igennem på komfuret inden servering.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-