Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDanske pandekager - opskrift - Madkogebogen
Danske pandekager
Danske pandekager
Danske pandekager
Danske pandekager

Danske pandekager - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- ½ liter vand
- ½ liter hvedemel (el. ca. 300 g.)
- 2 æg
- ½ tsk. salt
- smør til stegning

Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
- Er dejen for tynd, tilsæt mere mel. Er den for tyk tilsættes mere vand. Dejen bliver som regel lidt tykkere mens du bager pandekagerne, så tilsæt evt. løbende lidt mere vand.
- Bag pandekagerne på panden til de er gyldne.

Tip: Både sukker og mælk er faktisk overflødige i pandekagedejen, og gør også at det brænder lettere på. Pandekagerne bliver rigtig gode selvom der kun er vand og mel i. Disse pandekager kan bruges både som mad- og dessertpandekager.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier