Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFrikadeller med hytteost - opskrift - Madkogebogen
Frikadeller med hytteost
Frikadeller med hytteost
Frikadeller med hytteost
Frikadeller med hytteost

Frikadeller med hytteost - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket kød (efter eget valg)
- 1 løg
- ½ dl. hvedemel
- 1 ½ dl. hytteost
- ½ tsk. muskat
- 3 spsk. friskhakket persille
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ dl. mælk
- Friskværnet peber
- Smør eller olie til stegning

Sådan gør du
- Skræl løget og hak det fint.
- Bland løget i det hakkede kød sammen med mel, hytteost, muskat, persille, salt og peber.
- Rør mælken i. Farsen skal være relativt fast.
- Lad blandingen hvile i køleskabet i en lille time.
- Tag farsen ud af køleskabet og form den til boller.
- Bollerne steges ved jævn varme i 4-5 min.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier