Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFyldte squash - opskrift - Madkogebogen
Fyldte squash
Fyldte squash
Fyldte squash
Fyldte squash

Fyldte squash - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 mellemstore squash
- 1 løg
- 10 g. smør
- 300 g. hakket kød
- 1 spsk. tomatpure
- ½ tsk. basilikum
- 1 spsk. cremefraiche
- salt og peber

Gratinering:

- 1 ½ spsk. rasp
- 2 ½ spsk. revet emmentalerost

Sådan gør du
- Del squashen på langs og skrab indmaden ud med en ske således at skallerne bliver ca. 1 cm. tykke.
- Grov hak squashkødet.
- Skræl løget og skær det i terninger.
- Steg løget på en pande i smørret, og tilsæt derefter det hakkede kød. Lad kødet stege til det er brunt.
- Tilsæt tomatpure, squashkødet og basilikum. Lad det koge ved høj varme i nogle minutter således at væsken fordamper.
- Tag panden af varmen, og tilsæt cremefraiche.
- Læg squashskallerne i et ildfast fad og fordel kødfyldet på dem.
- Strø rasp og ost ovenpå, og bag de fyldte squash på 225 c. i ca. 20 min.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier