Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonItalienske lammeschnitzler - opskrift - Madkogebogen
Italienske lammeschnitzler
Italienske lammeschnitzler
Italienske lammeschnitzler
Italienske lammeschnitzler

Italienske lammeschnitzler - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 lammeschnitzler (ca. 1 ½ cm. tykke)
- 1 spsk. olie
- salt og peber.

Gratinering
- 2 tomater
- 2 fed hakket hvidløg
- 3 spsk. friskhakket persille
- 3 spsk. revet citronskal (fra en økologisk citron)
- 2 spsk. rasp
- 2 spsk. olie

Sådan gør du
- Pres schnitzlerne tørre med køkkenrulle, og skær nogle snit i fedtkanten (således at de ikke laver ”skåle” under stegningen)
- Tilsæt salt og peber.
- Brun schnitzlerne med olien ved stærk varme i et minut på hver side.
- Læg derefter schnitzlerne i et ildfast fad.

Gratinering
- Skær tomaterne midt over og pres kernerne ud. Hak derefter tomatkødet. - Bland hvidløg, persille og citronskal med tomatkødet, rasp og olie.
- Fordel blandingen på schnitzlerne og bag dem i ovnen i 10 min. ved 225 c.

Tip: Serveres fx med brød eller kartofler


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier