Gode som snack eller til frokost.
Ingredienser
- ½ pk. gær
- 3 dl. lunkent vand
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- ca. 500 g. pizzamel
Fyld:
- 400 g. cherrytomater
- 1 rødløg
- 1 spsk. olivenolie
- 150 g. frisk mozzarella
- salt og peber
Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Tilsæt salt, olie og det meste af melet.
- Ælt mere af melet i til dejen har en smidig konsistens.
- Lad dejen hæve overdækket et lunt sted i 1 time.
- Læg tomaterne i en lille bradepande og drys med salt og peber.
- Bag dem i ovnen i 20 min. ved 200 c.
- Skræl og hak løgene fint.
- Svits dem på en pande med olien.
- Skær mozzarellaen i tern på størrelse med de bagte cherrytomater.
- Ælt dejen igennem, og del den i 2 portioner.
- Rul hver portion ud i en cirkel.
- Læg den ene på en bageplade med bagepapir.
- Bred løgene ud på dejen, og fordel tomater og mozzarella ovenpå.
- Læg det andet stykke dej over, og pres kanterne sammen med en gaffel.
- Lad den efterhæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.
- Pensel med olivenolie og drys med salt.
- Bag brødet på midterste rille ved 200 c. i 30 min.
- Skær brødet i lagkagesnitter og spis det nybagt.
Tip: Smager fantastisk med rucola og olivenolie til.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-