Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRundstykker - opskrift - Madkogebogen
Rundstykker
Rundstykker
Rundstykker
Rundstykker

Rundstykker - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser
- 1 pk. gær
- 3 dl. lunt vand
- 500 g. hvedemel
- 1 ½ tsk. salt
- 1 spsk. olie
- æg til pensling
- 3-4 spsk. birkes

Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Kom 2/3 af melet i og rør dejen glat.
- Tilsæt salt, olie og resten af melet lidt efter lidt. Dejen skal være smidig, glat og slippe skålen.
- Del dejen i 14 portioner, der formes til lidt aflange boller, og sættes på meldrysset bagepapir på en bageplade.
- Lad rundstykkerne hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
- Pensl rundstykkerne med sammenpisket æg, og drys med birkes.
- Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 250 c. i 12-15 min.
- Afkøles på en rist inden servering.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier