Ingredienser
- 2 dl. lunkent vand
- ½ pk. gær
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ dl. olivenolie
- 425 g. pizzamel
Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Tilsæt de øvrige ingredienser.
- Ælt dejen smidig på bordet - tilsæt evt. mere mel.
- Lad dejen hæve lunt og tildækket i 1 ½ time.
- Ælt dejen let igennem, og rul den ud på et meldrysset bord til en lang plade ca. ½ cm tyk.
- Del pladen på tværs og skær den på langs i 2 cm. brede bånd.
- Rul båndende ca. 25 cm. lange, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Bages på midterste rille i en forvarmet ovn ved 225 c. i ca. 6 min. på hver side (12-13 min. i alt).
- Afkøles på en rist, og kommes derefter i en plastpose eller tætsluttende beholder.
Tip: Tilsæt evt. 50 g. revet parmesan i melet, det giver grissinerne en dejlig smag af ost.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-