Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFuldkornskiks - opskrift - Madkogebogen
Fuldkornskiks
Fuldkornskiks
Fuldkornskiks
Fuldkornskiks

Fuldkornskiks - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 100 g. smør
- 1 dl. vand
- 75 g. fuldkornshvedemel
- 150 g. hvedemel
- 1 tsk. flormelis
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
- 1/3 tsk. natron

Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde.
- Hæld vandet i og lad blandingen blive lun.
- Bland fuldkornsmel, hvedemel, flormelis, salt, bagepulver og natron i en skål.
- Hæld væsken i og ælt dejen sammen.
- Læg dejen i køleskabet i 10-15 min.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord.
- Prik dejen med en gaffel, og udstik kiksene med et glas ca. 7 cm. i diameter.
- Læg kiksene på en bageplade med bagepapir, og bag dem på næstøverste rille i en forvarmet ovn på 200 c. i ca. 15 min.
- Afkøles på en rist.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier