Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKnækbrød - opskrift - Madkogebogen
Knækbrød
Knækbrød
Knækbrød
Knækbrød

Knækbrød - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 250 g. rugmel
- 250 g. grahamsmel
- 75 g. smør
- ½ tsk. salt
- ¼ hjortetaksalt
- 1 ½ dl. vand
- 1 ½ dl. kærnemælk

Sådan gør du
- Bland rugmel og grahamsmel.
- Hak smørret sammen med melet og findel det til en grynet masse.
- Bland salt og hjortetaksalt i og tilsæt vand og kærnemælk.
- Ælt dejen ensartet og glat.
- Del dejen i to portioner.
- Rul hver portion tyndt ud og prik den med en gaffel.
- Skær den udrullede dej i firkanter (ca. 6 x 10 cm.)
- Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
- Bages på næstøverste rille i en forvarmet ovn ved 225 c. i 12-15 min.
- Afkøles på en rist.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier