Ingredienser
- 250 g. rugmel
- 250 g. grahamsmel
- 75 g. smør
- ½ tsk. salt
- ¼ hjortetaksalt
- 1 ½ dl. vand
- 1 ½ dl. kærnemælk
Sådan gør du
- Bland rugmel og grahamsmel.
- Hak smørret sammen med melet og findel det til en grynet masse.
- Bland salt og hjortetaksalt i og tilsæt vand og kærnemælk.
- Ælt dejen ensartet og glat.
- Del dejen i to portioner.
- Rul hver portion tyndt ud og prik den med en gaffel.
- Skær den udrullede dej i firkanter (ca. 6 x 10 cm.)
- Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
- Bages på næstøverste rille i en forvarmet ovn ved 225 c. i 12-15 min.
- Afkøles på en rist.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-