Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFalafel - opskrift - Madkogebogen
Falafel
Falafel
Falafel
Falafel

Falafel - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ca. 500 g. rå kikærter (der har stået i blød i vand i 8 timer) eller to dåser
- 2 løg
- 4 hvidløgsfed
- Grofthakket frisk persille
- Grofthakkede friske koriander
- 3 tsk. spidskommen
- Salt
- Olie til at friturestege falafelbollerne

Sådan gør du
- Blend løg og hvidløg.
- Tilsæt de hakkede krydderurter og blend igen.
- Hæld vandet fra kikærterne, og hæld dem gradvist i blenderen.
- Tilsæt spidskommen og blend igen.
- Smag til med salt.
- Det er vigtigt at falafelblandingen er blendet godt nok sammen til at kunne holde sig faste under friturestegningen.
- Form falafel bollerne i hånden eller med en ske og put dem direkte i det kogende olie (ca. 10 sek.).

Tip: kikærter på dåse kan sagtens anvendes.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier