Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIndiske kødboller med pilafris - opskrift - Madkogebogen
Indiske kødboller med pilafris
Indiske kødboller med pilafris
Indiske kødboller med pilafris
Indiske kødboller med pilafris

Indiske kødboller med pilafris - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
Pilafris
- 2 dl. ris
- 3 spsk. pinjekerner
- 3 spsk. rosiner

Indiske kødboller
- 500 g hakket kalvekød
- ½ dl. hvedemel
- 1 dl. mælk
- salt og peber
- citronsaft

- 1 glas Tikka masala sauce

Sådan gør du
Ris
- Kog risen efter anvisning på posen.
- Vend de færdigkogte ris med rosiner og pinjekerner.

Kødboller
- Sæt en gryde med vand over til kødbollerne.
- Rør kødet til en fars med mel, salt og peber.
- Form kødbollerne med en ske, og kom dem i det kogende vand.
- Lad kødbollerne koge ca. 10 min.
- Varm saucen i en gryde og vend de nybagte boller deri.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier