Ingredienser
- 2 store avokadoer
- 5 dl. vand
- 1 grønsagsbouillonterning
- saften af ½ citron
- 3 dl. fløde
- 1 spsk. persille
- salt og peber
Pynt:
- rejer
- dild
- ristet brød
Sådan gør du
- Mos avokadokødet fint med en gaffel.
- Lad bouillonterningen udbløde i 5 dl. vand.
- Blend avokadomosen med bouillonvand, citronsaft og fløde.
- Smag til med salt og peber og persille.
- Server suppen kold med rejer og ristet brød. Drys med dild.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-