Ingredienser
- 2 andebryst a 300 g.
- 1 skalotteløg
- 1 ½ spsk. olie
- 3 dl. vand
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 75 g. blåbær
- 2 tsk. æblegele
- 1 tsk. balsamicoeddike
- salt og peber
- 1 tsk. maizena
- 1 spsk. vand
- 2-3 æbler
- 50 g. hakkede hasselnødder
- 20 g. smør
Sådan gør du
- Snit andebrystskindet og krydr med salt og peber.
- Læg andebrystet i en smurt bradepande.
- Stil bradepanden i ovnen ved 225 c. ca. 20 min.
- lad kødet trække under sølvpapir i 15-20 min.
- Skær kødet i tynde skrå skiver.
Sovs
- Hak løget og svits det i olie.
- Tilsæt vand og bouillon og lad det koge 5 min.
- Kom blåbær, gele og eddike i.
- Lad det koge i 1 min.
- Tilsæt maizena og lad det koge yderligere nogle få minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Skær æblerne i både og vend dem i hakkede nødder.
- Steg dem gyldne på en pande med smør.
- Server det hele sammen.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-