Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKærnemælks koldskål - opskrift - Madkogebogen
Kærnemælkskoldskål
Kærnemælkskoldskål
Kærnemælkskoldskål
Kærnemælkskoldskål

Kærnemælks koldskål - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 pasteuriserede æg
- 1 dl. sukker
- saften af 1 citron
- 1 tsk. revet citronskal
- kornene fra 1 vaniljestang
- 1 ½ l. Kærnemælk

Tilbehør
- kammerjunkere

Sådan gør du
- Pisk æg og sukker godt.
- Tilsæt citronsaft, citronskal og evt. vanilje.
- Bland med kærnemælken.
- Sæt koldskålen i køleskabet i min. 1 ½ time.
- Rør igennem inden servering.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier