Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKærnemælks koldskål - opskrift - Madkogebogen
Kærnemælkskoldskål
Kærnemælkskoldskål
Kærnemælkskoldskål
Kærnemælkskoldskål

Kærnemælks koldskål - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 pasteuriserede æg
- 1 dl. sukker
- saften af 1 citron
- 1 tsk. revet citronskal
- kornene fra 1 vaniljestang
- 1 ½ l. Kærnemælk

Tilbehør
- kammerjunkere

Sådan gør du
- Pisk æg og sukker godt.
- Tilsæt citronsaft, citronskal og evt. vanilje.
- Bland med kærnemælken.
- Sæt koldskålen i køleskabet i min. 1 ½ time.
- Rør igennem inden servering.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier