Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonJordbærsorbet - opskrift - Madkogebogen
Jordbærsorbet
Jordbærsorbet
Jordbærsorbet
Jordbærsorbet

Jordbærsorbet - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser
- 4 dl. vand
- 1 ½ dl. sukker
- 3 spsk. citronsaft
- 300 g. jordbær
- 2 pasteuriserede æggehvider
- 4 spsk. sukker

Sådan gør du
- Kog vand, 1 ½ dl. sukker og citronsaft op i en gryde 3-4 min.
- Lad det afkøle.
- Blend jordbærerne.
- Rør de moste bær i den kolde sukkerlage.
- Sæt blandingen i fryseren til den er halvstiv.
- Rør i den nogle gange.
- Pisk hviderne meget stive og tilsæt de 4 spsk. sukker under kraftig piskning.
- Vend dem i den halvfrosne jordbærsorbet, der sættes i fryseren og fryses færdig.
- Server i små glas med friske bær.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier