Ingredienser
- 4 dl. vand
- 1 ½ dl. sukker
- 3 spsk. citronsaft
- 300 g. jordbær
- 2 pasteuriserede æggehvider
- 4 spsk. sukker
Sådan gør du
- Kog vand, 1 ½ dl. sukker og citronsaft op i en gryde 3-4 min.
- Lad det afkøle.
- Blend jordbærerne.
- Rør de moste bær i den kolde sukkerlage.
- Sæt blandingen i fryseren til den er halvstiv.
- Rør i den nogle gange.
- Pisk hviderne meget stive og tilsæt de 4 spsk. sukker under kraftig piskning.
- Vend dem i den halvfrosne jordbærsorbet, der sættes i fryseren og fryses færdig.
- Server i små glas med friske bær.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-