Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonJordbærsorbet - opskrift - Madkogebogen
Jordbærsorbet
Jordbærsorbet
Jordbærsorbet
Jordbærsorbet

Jordbærsorbet - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser
- 4 dl. vand
- 1 ½ dl. sukker
- 3 spsk. citronsaft
- 300 g. jordbær
- 2 pasteuriserede æggehvider
- 4 spsk. sukker

Sådan gør du
- Kog vand, 1 ½ dl. sukker og citronsaft op i en gryde 3-4 min.
- Lad det afkøle.
- Blend jordbærerne.
- Rør de moste bær i den kolde sukkerlage.
- Sæt blandingen i fryseren til den er halvstiv.
- Rør i den nogle gange.
- Pisk hviderne meget stive og tilsæt de 4 spsk. sukker under kraftig piskning.
- Vend dem i den halvfrosne jordbærsorbet, der sættes i fryseren og fryses færdig.
- Server i små glas med friske bær.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier