Ingredienser
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 2 spsk. olie
- 500 g. hakket oksekød
- 1 ds. flåede tomater
- 1 oksekødsbouillonterning
- 5 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 1 knsp sort peber
- 300 g. basmati ris
Tilbehør
- Frisk basilikum
- Revet ost
Sådan gør du
- Pil og hak løget og skær peberfrugten i tern.
- Brun kød og løg på en stegepande i olien.
- Kom peberfrugt og ris i.
- Tilsæt dåsetomaterne, bouillonterningen og vandet.
- Krydr med salt og peber.
- Lad retten simre under låg i 20 min.
Tip: Smager fantastisk med et nybagt flute og en lækker salat.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-