Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpansk Oksegryde - opskrift - Madkogebogen
Spansk Oksegryde
Spansk Oksegryde
Spansk Oksegryde
Spansk Oksegryde

Spansk Oksegryde - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 2 spsk. olie
- 500 g. hakket oksekød
- 1 ds. flåede tomater
- 1 oksekødsbouillonterning
- 5 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 1 knsp sort peber
- 300 g. basmati ris

Tilbehør
- Frisk basilikum
- Revet ost

Sådan gør du
- Pil og hak løget og skær peberfrugten i tern.
- Brun kød og løg på en stegepande i olien.
- Kom peberfrugt og ris i.
- Tilsæt dåsetomaterne, bouillonterningen og vandet.
- Krydr med salt og peber.
- Lad retten simre under låg i 20 min.

Tip: Smager fantastisk med et nybagt flute og en lækker salat.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier