Ingredienser
- 400 g. oksemørbrad
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. dijonsennep
- 80 g. parmaskinke
- 100 g. gorgonzola
- 2 avokado
- 1 oksekødsbouillonterning
- 3 dl. vand
- 1 dl. fløde
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær mørbraden i ens bøffer, der er ca. 4 cm høje.
- Tænd ovnen på 250 c.
- Brun bøfferne i olie ved høj varme i ca. 1 min. på hver side.
- Dyp bøfferne i sennep, og rul kanterne ind i parmaskinken.
- Kom bøfferne i et ildfast fad, og læg en skive gorgonzola ovenpå hver.
- Bøfferne sættes i midten af ovnen i ca. 10 min.
- Når bøfferne tages ud af ovnen skal de dækkes med sølvpapir og hvile i 10-15 min. inden servering.
Avokadocreme
- Skær avokadokødet mindre stykker, og kog med i vandet med bouillonterningen.
- Lad det koge 5-10 min.
- Blend cremen og smag til med salt og peber.
- Bring cremen i kog igen, og tilsæt fløde.
- Hæld avokadocremen i bunden af dybe tallerkner, og anret tournedos ovenpå.
Tip: Smager fantastisk med noget lækkert italiensk brød, kartofler eller/og en god salat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-