Ingredienser
- 2 dl. perlebyg
- 1 granatæble
- En håndfuld blandede mandler og hasselnødder
- 1 lille bundt friskhakket mynte
- 1 lille bundt friskhakket persille
- lidt olivenolie
- evt. lidt friskhakket chili
Sådan gør du
- Kog perlebyg efter anvisning på pakken.
- Befri de røde granatæblekerner fra skal og hvide hinder.
- Mandler og hasselnødder hakkes groft.
- Bland perlebyg, granatæblekerner og de hakkede krydderurter og nødder i et serveringsfad.
- Hæld lidt olie over og drys evt. med lidt chili.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-