Ingredienser
- 500 g svinemørbrad
- 2 spsk. honning
- 3 spsk. Risvin
- 1 spsk. Riseddike
- 2 spsk. brun sukker
- 1 spsk. sojasauce
- 1 tsk. ”Five Spice paste” (hvis du kan få det)
- 1 tsk. Mel
- Salt og peber
Sådan gør du
- Først skal marinaden laves. Tag en lille skål og miks honning, riseddike, brun sukker, sojasauce og five spice paste. Tilsæt en smule peber i blandingen.
- Pensl det over svinemørbraden, og lad den ligge og trække i nogle timer (gerne natten over hvis det er muligt).
- Forvarm ovnen til 200 grader og placer svinemørbraden på en grill-plade over en bradepande.
- Hæld cirka 1½-2 centimer lunken vand ned i bradepanden og sæt svinemørbraden i ovnen i 20 minutter.
- Vend svinemørbraden efter 20 minutter og pensl den igen med marinaden. Giv den herefter 15-20 minutter eller indtil den ikke længere er pink indeni.
- Mens svinemørbraden er inde, tag da en gryde og bland risvin og mel heri. Rør det sammen og tilsæt til sidste resten af marinaden. Lad det koge op i 2 minutter.
- Servér svinemørbraden i skiver og hæld sovsen over.
Tip: Kan serveres med f.eks. kartofler eller salat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-