Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHonning-glaseret svinemørbrad - opskrift - Madkogebogen
Honning-glaseret svinemørbrad
Honning-glaseret svinemørbrad
Honning-glaseret svinemørbrad
Honning-glaseret svinemørbrad

Honning-glaseret svinemørbrad - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 500 g svinemørbrad
- 2 spsk. honning
- 3 spsk. Risvin
- 1 spsk. Riseddike
- 2 spsk. brun sukker
- 1 spsk. sojasauce
- 1 tsk. ”Five Spice paste” (hvis du kan få det)
- 1 tsk. Mel
- Salt og peber


Sådan gør du
- Først skal marinaden laves. Tag en lille skål og miks honning, riseddike, brun sukker, sojasauce og five spice paste. Tilsæt en smule peber i blandingen.
- Pensl det over svinemørbraden, og lad den ligge og trække i nogle timer (gerne natten over hvis det er muligt).
- Forvarm ovnen til 200 grader og placer svinemørbraden på en grill-plade over en bradepande.
- Hæld cirka 1½-2 centimer lunken vand ned i bradepanden og sæt svinemørbraden i ovnen i 20 minutter.
- Vend svinemørbraden efter 20 minutter og pensl den igen med marinaden. Giv den herefter 15-20 minutter eller indtil den ikke længere er pink indeni.
- Mens svinemørbraden er inde, tag da en gryde og bland risvin og mel heri. Rør det sammen og tilsæt til sidste resten af marinaden. Lad det koge op i 2 minutter.
- Servér svinemørbraden i skiver og hæld sovsen over.

Tip: Kan serveres med f.eks. kartofler eller salat.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier