Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCrostini med oliven - opskrift - Madkogebogen
Crostini med oliven
Crostini med oliven
Crostini med oliven
Crostini med oliven

Crostini med oliven - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 1 baguette-brød (friskbagt)
- 100 g sorte oliven
- 1 spsk pinjekerner
- 2 spsk tomatpuré
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk kapers
- Balsamico
- Frisk basilikum
- Peber

Sådan gør du
- Først skal fyldet laves. Mos eller finhak oliven, kapers, pinjekerne, tomatpuré, olivenolie og 1-2 tsk. balsamicoeddike. Tilsæt også en smule peber.
- Skær baguette i 1-1½ cm tynde skiver og rist dem.
- Fordel dernæst fyldet på dem.
- Servér og pynt med basilikumblade

Tip: Crostini kan laves med meget forskelligt fyld. Prøv dig evt. frem.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier