Ingredienser
- 150 g pastaskruer
- 300 g. kyllingefillet
- 6 cherrytomater
- Frisk basilikum
- Salt og peber
Dressing:
- 1 fed hvidløg
- Frisk ingefær
- Olivenolie
- ½dl piskefløde
- Karry
- Mangochutney
Sådan gør du
- Start med at skær kyllingefileten ud i små stykker.
- Kog i vand eller steg på pande afhængigt af hvad du bedst kan lide.
- Kog pastaen al dente (ikke for blød) og afkøl herefter.
- Find en stor skål og bland pasta, kylling, 6 cherrytomater der er delt på midten samt friske basilikumsblade (evt. skåret fint ud).
- Nu skal dressingen laves. Pres hvidløget og hak ingefær, så der er nok til 1 tsk. Steg hvidløg og ingefær på en pande med olivenolie i kort tid. Hæld herefter ½dl fløde i og kog op under konstant omrøring.
- Tilsæt til sidst ½ spsk. hvidvinseddike, 1 tsk. karry og 1 spsk. mangochutney i dressingen.
- Server ved at blande pasta, kylling og dressing sammen. Pynt med basilikumblade.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-