Ingredienser
- 150 g pastaskruer
- 300 g. kyllingefillet
- 6 cherrytomater
- Frisk basilikum
- Salt og peber
Dressing:
- 1 fed hvidløg
- Frisk ingefær
- Olivenolie
- ½dl piskefløde
- Karry
- Mangochutney
Sådan gør du
- Start med at skær kyllingefileten ud i små stykker.
- Kog i vand eller steg på pande afhængigt af hvad du bedst kan lide.
- Kog pastaen al dente (ikke for blød) og afkøl herefter.
- Find en stor skål og bland pasta, kylling, 6 cherrytomater der er delt på midten samt friske basilikumsblade (evt. skåret fint ud).
- Nu skal dressingen laves. Pres hvidløget og hak ingefær, så der er nok til 1 tsk. Steg hvidløg og ingefær på en pande med olivenolie i kort tid. Hæld herefter ½dl fløde i og kog op under konstant omrøring.
- Tilsæt til sidst ½ spsk. hvidvinseddike, 1 tsk. karry og 1 spsk. mangochutney i dressingen.
- Server ved at blande pasta, kylling og dressing sammen. Pynt med basilikumblade.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-