Ingredienser
- 700 g. asparges (gerne hvide)
- Frisk persille (1 bundt)
- Smør
- Salt
Sådan gør du
- Skyl asparges og skær det nederste stykke af
- Lad en gryde med saltet vand koge op. Tilsæt asparges og kog dem i cirka 5-6 minutter afhængigt af størrelsen på dem. De må ikke blive bløde.
- Imens asparges koger tag da friske persilleblade af bundtet.
- Anret asparges på tallerkener.
- Kog 50 g. smør i en pande og steg persillen hurtigt. Ikke mere end 10-15 sekunder.
- Servér ved at hælde smør og persille over asparges på tallerkenerne. Pynt med persilleblade.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-