Ingredienser
- 400 g. penne
- 75 g. parmesan
- 400 g. aubergine
- 75g. pinjekerner
- Olivenolie
- 2 fed hvidløg
- Tomatpuré
- 1 chili
- 25 sorte oliven uden kerner
Sådan gør du
- Skær aubergine ud i terninger i forvejen og drys dem med salt. Lad dem stå cirka en time.
- Rist pinjekernerne på en tør pande til de er brune. Tag dem af.
- Skyld de saltede auberginer og tør dem godt på køkkenrulle.
- Hak hvidløg fint og steg dem på en pande. Tilsæt herefter aubergine.
- Tilsæt 3 spsk. tomatpuré, 1 finthakket chili og halve oliven.
- Lad det koge i 10 minutter. Tilsæt evt. lidt vand hvis det bliver for tørt.
- Kog pastaen al dente (ikke for blød), hæld vand fra og bland med aubergineblandingen.
- Servér med nyrevet parmesan
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-