Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPenne med aubergine - opskrift - Madkogebogen
Penne med aubergine
Penne med aubergine
Penne med aubergine
Penne med aubergine

Penne med aubergine - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 400 g. penne
- 75 g. parmesan
- 400 g. aubergine
- 75g. pinjekerner
- Olivenolie
- 2 fed hvidløg
- Tomatpuré
- 1 chili
- 25 sorte oliven uden kerner

Sådan gør du
- Skær aubergine ud i terninger i forvejen og drys dem med salt. Lad dem stå cirka en time.
- Rist pinjekernerne på en tør pande til de er brune. Tag dem af.
- Skyld de saltede auberginer og tør dem godt på køkkenrulle.
- Hak hvidløg fint og steg dem på en pande. Tilsæt herefter aubergine.
- Tilsæt 3 spsk. tomatpuré, 1 finthakket chili og halve oliven.
- Lad det koge i 10 minutter. Tilsæt evt. lidt vand hvis det bliver for tørt.
- Kog pastaen al dente (ikke for blød), hæld vand fra og bland med aubergineblandingen.
- Servér med nyrevet parmesan


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier