Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFettuccine med svamp - opskrift - Madkogebogen
Fettuccine med svamp
Fettuccine med svamp
Fettuccine med svamp
Fettuccine med svamp

Fettuccine med svamp - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. fettucine
- 2 forårsløg
- ½ kg. blandede svampe (f.eks. champignon, kantareller & østershatte)
- 2 dl. fløde
- Frisk persille
- 1 citron
- Olivenolie
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær bunden af forårsløgene og hak dem i 1 cm. stykker. Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
- Svits løgene i en gryde med olie og læg herefter svampene i.
- Hæld fløden i og lad retten koge op. Tilsæt nu 2 spsk. citronsaft samt salt og peber.
- Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra.
- Bland svampeblandingen og pastaen i gryden og tilsæt 3 spsk. hakket persille.
- Server.

Tip: kan serveres med nybagt brød.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier