Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPenne All\'arrabbiata - opskrift - Madkogebogen
Penne All’arrabbiata
Penne All’arrabbiata
Penne All’arrabbiata
Penne All’arrabbiata

Penne All\'arrabbiata - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 500 g. penne
- 150 g. bacon i tern
- 100 g. parmesan
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- ½ kg. hakkede tomater
- 1 chili
- Olivenolie

Sådan gør du
- Steg bacon på en pande til de er sprøde.
- Finthak løg og hvidløg og svits på en pande. Læg herefter de hakkede tomater sammen med finthakket chili i og krydr med salt og peber.
- Lad det koge op i omkring 15 minutter.
- Kog pastaen al dente (ikke for blød) og hæld vandet fra. Bland den sammen med tomatblandingen.
- Server med revet parmesan henover.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier