Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRodfrugtssalat - opskrift - Madkogebogen
Rodfrugtssalat
Rodfrugtssalat
Rodfrugtssalat
Rodfrugtssalat

Rodfrugtssalat - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 3 gulerødder
- 2 pastinakker
- 2 røde peberfrugter
- 3 rødløg
- Hvidløg
- Smør
- Rosmarinblade
- Honning
- 2 dl græsk yoghurt
- 1 citron
- Salt og peber

Sådan gør du
- Pil rødløgene og skræl gulerødder og pastinakker. Fjern også kernerne fra peberfrugterne.
- Skær alle rodfrugterne i forholdsvis store og grove stykker/skiver. Læg dem i et ildfast fad.
- Forvarm ovnen til 250 grader.
- Skær rosmarinblade, så der er nok til 2 tsk. Pres 1 fed hvidløg. Bland nu hvidløg, rosmarin samt lidt salt og peber med 3 spsk. smeltet smør. Hæld det over grøntsagerne umiddelbart før de kommer i ovnen.
- Sæt i ovnen i ½ time.
- Nu skal en appelsindressing laves. Start med at skyl citronen og riv skallen, så der er nok til 2 tsk.
- Bland 2 dl. græsk yoghurt med 2 tsk. citronskal, 2 tsk. honning og en smule salt.
- Servér rodfrugtssalat som hovedret eller tilbehør til hovedret.

Tip: kan også laves uden dressing og bruges som tilbehør til f.eks. kød.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier