Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSnickerskage med peanuts - opskrift - Madkogebogen
Snickerskage
Snickerskage
Snickerskage
Snickerskage

Snickerskage med peanuts - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 200 g. mørk chokolade
- 450 g. sukker
- 3 æg
- 250 g. mel
- Bagepulver
- 300 g. saltede peanuts
- 1 dl. lys sirup
- 1 dl. fløde
- Vaniljesukker
- Smør
- Kakao

Sådan gør du
- Først skal bunden laves. Pisk 400 g. sukker og 200. g. blødgjort smør til det skummer. Tilsæt 3 æg et efter et og pisk kraftigt imellem hver æg.
- Bland 250 g. mel og 1 ½ tsk. bagepulver. Vend nu melblandingen i dejen med palet.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Smør en kageform med smør og fordel dejen heri. Fordel herefter de 300 g. peanuts oven på.
- Bag bunden i ovnen i cirka 25 minutter. Dejen er færdig, når du kan stikke en gaffel i uden der kommer dej med op.
- Nu skal karameltoppen laves. Find en gryde og sæt den på mellem varme. Bland følgende: 50 g. sukker, 2 tsk. vaniljesukker, 2 spsk. kakao, 1 dl. fløde og 1 dl. lys sirup. Lad det koge i cirka 10 minutter under omrøring.
- Lad både bunden og karamellen køle nogenlunde af før du hælder karamelblandingen over. Lad herefter kagen køle helt af, mens du smelter 200 g. chokolade i en gryde. Overtræk til sidst kagen med den smeltede chokolade.
- Servér når chokoladen er størknet



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier