Ingredienser
- 500 g. mascarponeost
- 1 dl. sukker
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 1 dl. fløde
- 3 dl. kaffepulver
- 20 ”ladyfingers”
- Kakao
- 4 spsk. Marsala eller Kahlua
- Vaniljesukker
Sådan gør du
- Pisk 3 æggeblommer, 1 dl. sukker og 1 tsk. vaniljesukker til en masse.
- Pisk 500 g. mascarponeost sammen med 1 dl. fløde og vend det forsigtigt i æggeblandingen.
- Tag et ildfast fad og fordel halvdelen af marscarponeblandingen heri.
- Tag en ny skål og bland 3 dl. kaffepulver og 4 spsk. marsala eller kahlua. Knus herefter de 20 ladyfingers ned i blandingen en efter en. Fordelen denne blanding over mascarponeblandingen i det ildfaste fad.
- Fordel dernæst den anden halvdel af mascarponeblandingen øverst i det ildfaste fad.
- Stil tiramisu\'en i køleskabet.
- Servér med 2 spsk. kakaopulver ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-