Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonÆggekage - opskrift - Madkogebogen
Æggekage
Æggekage
Æggekage
Æggekage

Æggekage - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 4 æg
- 1 dl. sødmælk
- 1 tsk. kartoffelmel
- 1 pakke bacon
- Purløg
- 1-2 store tomater
- Salt og peber

Sådan gør du
- Steg først bacon sprøde og gem fedtstoffet fra panden.
- Skær purløg i små stykker og skær tomaterne i skiver
- Bland følgende i en skål: 4 æg, 1 dl. sødmælk, 1 tsk. salt, 15 g. fedt fra bacon og 1 tsk. kartoffelmel. Rør blandingen sammen.
- Tag en dyb pande og hæld blandingen i. Undgå at rør rundt, men kør i stedet æggemassen rundt i panden med cirkelbevægelser indtil den er fast. Vend herefter æggekagen vha. et grydelåg og giv den cirka 5 minutter mere.
- Servér æggekagen med purløg på toppen samt tomatskiver og sprødt bacon til.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier