Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMørbradgryde - opskrift - Madkogebogen
Mørbradgryde
Mørbradgryde
Mørbradgryde
Mørbradgryde

Mørbradgryde - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 1 pakke bacon i tern
- 2 skalotteløg
- 200 g. champignon
- 1 lille dåse tomatpuré
- 3 dl. fløde
- 1 pakke cocktailpølser (2 pakker, hvis du vil have mange)
- Mel
- 4 dl. basmati ris
- Salt og peber
- Frisk persille

Sådan gør du
- Hak skalotteløgene og skær champignoner i både.
- Tag en stor gryde og steg baconterningerne til de er brune. Tag dem op i en skål.
- Svits skalotteløgene i baconfedtet, og tilsæt champignoner i et par minutter til sidst. Hæld i skålen med bacon.
- Afpuds svinemørbraden og skær i 2 cm tykke skiver. Vend skiverne i mel og steg dem i lidt olivenolie i et par minutter i gryden.
- Læg indholdet fra skålen tilbage i gryden og tilsæt også 1 lille dåse tomatpuré. Hæld 2 dl. Vand i og lad retten simre i 20 minutter.
- Kog letsaltet vand og kog risene efter anvisning på pakken.
- Når mørbradgryden har kogt i 20 minutter, tilsæt da 3 dl. fløde og cocktailpølserne. Lad retten koge op kort. Smag til med salt og peber.
- Servér med lidt finthakket persille øverst.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier