Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 1 pakke bacon i tern
- 2 skalotteløg
- 200 g. champignon
- 1 lille dåse tomatpuré
- 3 dl. fløde
- 1 pakke cocktailpølser (2 pakker, hvis du vil have mange)
- Mel
- 4 dl. basmati ris
- Salt og peber
- Frisk persille
Sådan gør du
- Hak skalotteløgene og skær champignoner i både.
- Tag en stor gryde og steg baconterningerne til de er brune. Tag dem op i en skål.
- Svits skalotteløgene i baconfedtet, og tilsæt champignoner i et par minutter til sidst. Hæld i skålen med bacon.
- Afpuds svinemørbraden og skær i 2 cm tykke skiver. Vend skiverne i mel og steg dem i lidt olivenolie i et par minutter i gryden.
- Læg indholdet fra skålen tilbage i gryden og tilsæt også 1 lille dåse tomatpuré. Hæld 2 dl. Vand i og lad retten simre i 20 minutter.
- Kog letsaltet vand og kog risene efter anvisning på pakken.
- Når mørbradgryden har kogt i 20 minutter, tilsæt da 3 dl. fløde og cocktailpølserne. Lad retten koge op kort. Smag til med salt og peber.
- Servér med lidt finthakket persille øverst.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-